Wednesday, December 28, 2011

Fresa.se är uppdaterad!

Fresa.se är uppdaterad med ny funktionalitet och ny design, så in o kika :) Sidan funkar bäst i alla webbläsare förutom Internet Explorer, och jag ska inte lägga fram ett helt föredrag nu om hur värdelös den webbläsaren är, ta bara mitt råd och byt till en vettig webbläsare så kommer ni få en betydlig mer bugg-fri och trevlig internet-vistelse överlag, kan rekommendera Google Chrome eller Mozilla Firefox t.ex :)

IE9 funkar hyfsat, den saknar dock fortfarande en hel del visualiseringsfunktioner som finns i CSS3 och som i princip stöds av alla andra stora webbläsare. Jag har inte kunnat testa i IE10 betan, så kommentera gärna om det ser bra ut i den om ni använder den!

Förutom nytt utseende och lite uppsnabbning av en del funktioner samt en hel del kompatibilitetstest för olika webbläsare så finns det även en preview-funktion för fotodelen för att underlätta fotobläddrandet och få en bättre översikt av fotoalbumen.

Framtida förbättringar kommer bl.a. bestå i mer integration med Facebook vad gäller kommentarer och like-funktionen samt en sökmotor för bild-biblioteket där man enkelt kommer kunna se de bilder man blivit taggad i eller kommenterat etc.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home