Thursday, October 18, 2007

Superduktig

Okey, eftersom ni tjatar så får jag väl skriva nått :P

Har typ noll att göra på jobbet, och vem bryr sig, jag har noll minus 100 i motivation att göra något med för den delen. Vill bara sluta och börja med det nya fort som tusan! Nu vet jag iaf att jag ska vara i Solna på kontoret kl 8:30 torsdagen den 1e November, min första dag! Har inte en jävla aning vad jag ska göra där dock, eller vad jag ska jobba med, spännande ;)

Igår var jag superduktiga Fresa, det inträffar ungefär 2ggr per år eller mindre. Tog tag i massa saker jag har skjutit på en tid, vilket var skönt. Bytte till dubbdäck på bilen (ni vet att man får byta fr.o.m. 1e Oktober)? Insåg att bakdäcken hade c:a 0.3 Bar i lufttryck, vilket är nästan som punktering. Var intressant att försöka ta sig till närmsta mack, men det gick utan att skada hjulet på nått vis :)

Städade ur mina klädgarderober efteråt och kastade alla kläder jag inte använt på ett tag. Jag har sjukt svårt att slänga saker, så det brukar endast hända när jag har flickvän och hon ifrågasätter varför jag har 72 glasburkar i köksskåpet, och om jag verkligen behöver den där gamla utslitna och malätna t-shirten från '92. Jag är en samlare, och det har jag fått efter min käre far!

I vilket fall som helst fyllde jag 3 ICA-kassar med kläder. En går direkt till soporna, medan de andra två kommer gå till nån välgörenhetscontainer. Skönt att skapa plats i garderoberna! Min "rejvklädesgarderob" rörde jag knappt dock, de kläderna vill jag inte bli av med. Har märkt de senaste åren hur många av mina gamla "rejv-kompisar" som har ångrat att de kastat sina gamla kläder från den tiden, så jag tänker spara alla mina som fortfarande är i användbart skick! Nått att visa barnbarnen på äldre dar ;)

Till sist plockade jag fram symaskinen för att laga lite brallor som fått hål. Ja, jag har en symaskin, so what?! Klart man lagar sina kläder själv! Dock orkade inte jag med mina jävla Nudie-brallor med astunt jeanstyg mer. De som går sönder så fort man ens tittar på dem! Nu fick de åka i soporna istället, där kan de gott ligga :P

Slängde även en t-shirt som var väldigt lång och behövde läggas upp, men jag orkar inte med det. Har aldrig ens använt den :) Skit samma, nån annan får säkert mer användning för den än jag.

Ska röja ur köket och hallens garderober nån dag med. Finns nog massa skit jag kan slänga där. Även förrådet innehåller en massa skräp som egentligen bara är att slänga. Varför har jag så jävla mkt skit för?! Btw, någon som vill köpa en skitstor x-y-roterande discoboll med 20 inbyggda PAR-lampor? Funkar skitbra förutom att rotationen i y-planet inte funkar pga att två plastkugghjul i utväxlingen har gått sönder. Inga problem att fixa för den händiga och intresserade! Jäkligt maffig pjäs och retro om inte annat, inget man kan köpa i ljuseffektsväg längre direkt :)

F.ö. är det ingen som missat min utflyttningsfest på lördag va?

Facebook-medlemmar: http://www.facebook.com/event.php?eid=5125228685

Kan utlova en sjuhelvetes bål ;)

Till sist vill jag ge en guldstjärna till Tere som uppdaterat sin blogg för första gången på typ 5 månader! :O Jag är fortfarande i chock-tillstånd! :D

2 Comments:

Blogger Therese said...

Fresa dämit, jag delar inte med mig av mitt liv så nog som du gör, jag är hemlighetsfull ;) haha eller så har jag mest varit lat men igår blev jag sur och då är blogg bra skit :P

För övrigt har du lagt din utflyttningsfest helt kasst :( jag har tenta nästa fredag så kan inte komma :( buhuuu!

12:27 PM  
Blogger Therese said...

Det är du som är kass på att bestämma dagar! :P Jag måste plugga hela helgen *gråt*

5:10 PM  

Post a Comment

<< Home